Ασφαλίσεις Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Περισσότερη Ασφάλεια και Οικονομία

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η ασφάλισή της είναι η καλύτερη εξασφάλιση της επένδυσής σας.  Υλοποιήστε τους στόχους σας, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος και οι πόροι που έχετε αφιερώσει στην εξέλιξη της επιχείρησής σας, είναι διασφαλισμένα.

Προγράμματα Ασφάλισης Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας.

Τα Ασφαλιστικά Προγράμματα Ενοικιαζόμενων Δωματίων περιλαμβάνουν πλήθος καλύψεων, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, από απλή ‘Πυρκαγιά’ μέχρι κατά ‘Παντός Κινδύνου’.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων

Ανάλογα με την εταιρία, το πρόγραμμα και τις προαιρετικές καλύψεις που έχουν επιλεγεί, καλύπτουν:

Καλύπτονται υλικές ζημιές που προκαλούνται από πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, τρομοκρατικές ενέργειες, πτώση δέντρων, βραχυκύκλωμα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων – καθρεπτών κλπ.

Καλύπτονται σε περίπτωση κλοπή ή ληστείας το περιεχόμενο της επιχείρησης, ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρρηξη καθώς και κλοπή χρημάτων από χρηματοκιβώτιο ή κατά τη μεταφορά τους.

Καλύπτεται η γενική και εργοδοτική αστική ευθύνη.

Καλύπτονται κιόσκια, πέργκολες, τέντες, πύλες, καθώς και εξοπλισμός όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ.

Καταβάλλετε επίδομα απώλειας κερδών, σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησής σας από καλυπτόμενο κίνδυνο.

Δεν καλύπτονται προϋπάρχουσες ζημιές, σωληνώσεις πεπαλαιωμένες (ο μέσος όρος παλαιότητας είναι τα 25 χρόνια), κλοπή χωρίς ίχνη παραβίασης και ζημιές σε κτίρια εκτός αντισεισμικού κανονισμού.

ασφάλιση γραφείων