Ασφαλίσεις Φαρμακείων

Ολοκληρωμένη κάλυψη της επιχείρησή σας

Η επιχείρησή σας είναι το μέσο που εξασφαλίζει το εισόδημά σας.  Η θωράκιση για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν και να περιορίσουν τη λειτουργία της είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων.

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων

Σχεδιασμένα για ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη

Ασφαλίστε τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας, ώστε να ασχολείστε αναπόσπαστος με την εύρυθμη λειτουργία, την κερδοφορία και την ανάπτυξή της.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων

Ανάλογα με την εταιρία, το πρόγραμμα και τις προαιρετικές καλύψεις που έχουν επιλεγεί, καλύπτουν:

Καλύπτονται υλικές ζημιές που προκαλούνται από πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, τρομοκρατικές ενέργειες, πτώση δέντρων, βραχυκύκλωμα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων – καθρεπτών κλπ.

Καλύπτονται σε περίπτωση κλοπή ή ληστείας το περιεχόμενο της επιχείρησης, ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρρηξη καθώς και κλοπή χρημάτων από χρηματοκιβώτιο ή κατά τη μεταφορά τους.

Καλύπτεται η γενική και εργοδοτική αστική ευθύνη.

Καλύπτεται η σωματική βλάβη του ασφαλισμένου, που προκλήθηκε από ληστεία.

Καταβάλλετε επίδομα απώλειας κερδών, σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησής σας από καλυπτόμενο κίνδυνο.

Καλύπτεται η απώλεια συνταγών από καλυπτόμενους κινδύνους και κατά τη μεταφορά τους προς ασφαλιστικά ταμεία και αντίστροφα.

Δεν καλύπτονται προϋπάρχουσες ζημιές, σωληνώσεις πεπαλαιωμένες (ο μέσος όρος παλαιότητας είναι τα 25 χρόνια), κλοπή χωρίς ίχνη παραβίασης και ζημιές σε κτίρια εκτός αντισεισμικού κανονισμού.

ασφάλιση γραφείων