Οι υπηρεσίες μας

Πλήρες φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών

Σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης εξωνοσοκομειακών και νοσοκομειακών παροχών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Καλύπτει κάθε οικογένεια, ανάλογα με τις ανάγκες που χρειάζεται να αντιμετωπίσει, με τις υποχρεώσεις της, αλλά και τις προτεραιότητες της.

ασφαλίσεις επιχειρήσεων

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων περιλαμβάνουν σχεδόν όλους του απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν μια επιχείρηση, καθώς και τις συνέπειές τους. Παρέχουν τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου.
Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως Γραφείων, Ιατρείων, Φαρμακείων, Μικρομεσαίων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Ξενοδοχείων κλπ.

Ασφαλιστικά Προγράμματα για τη δημιουργία σύνταξης, αποταμίευσης, αλλά και προστασίας σε περίπτωση προσωρινής ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα.

Το σπίτι μας, το όνειρο μιας ζωής που αποκτήσαμε με κόπο, έγινε πραγματικότητα. Οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι πολλοί. Τα προγράμματα για την ασφάλιση του σπιτιού, φροντίζουν για την ολοκληρωμένη προστασία της περιουσίας μας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν σωστή κάλυψη για κάθε μας ανάγκη, είτε ως ιδιοκτήτη είτε ως ενοικιαστή κύριας ή εξοχικής κατοικίας (με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο).

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων καλύπτει τις οικονομικές υποχρεώσεις του ασφαλιζομένου στην περίπτωση που, λόγω κάποιας πράξης ή παράλειψής του, προξενήσει ακούσια σωματική βλάβη (τραυματισμό ή θάνατο) και/ ή υλική ζημιά (ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία) σε τρίτους.

Η οδήγηση και ιδιαίτερα η ασφαλής οδήγηση έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής, είτε σαν βάση για έντονη συγκίνηση είτε σαν εργαλείο δουλειάς. Για να μπορείτε όμως να απολαμβάνεται το αυτοκίνητό σας ή τη μηχανή σας, υπάρχουν πακέτα ασφαλιστικών παροχών, ικανά να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Παράλληλα, μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών, πραγματογνωμόνων και συνεργείων, ακόμα και η άτυχη στιγμή θα έχει τις μικρότερες συνέπειες για σας.

ασφάλιση μεταφορών

Οι ασφαλίσεις Μεταφορών είναι εδώ να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη παρέχοντας σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα με ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο.

ομαδικές ασφαλίσεις

Οι πιο δυναμικές εταιρίες στον κόσμο αξιοποιούν το θεσμό της Ομαδικής Ασφάλισης Ανθρώπινου Δυναμικού, που απαντά στις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις και γίνεται επένδυση ανάπτυξης.

Προγράμματα ασφάλισης σκαφών για την υποχρεωτική από το νόμο Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή θάνατο, υλικές ζημιές αλλά και για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Ταξιδέψτε ξέγνοιαστα με τη σιγουριά και την προστασία που προσφέρει η ταξιδιωτική ασφάλιση