Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων

Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων

ασφαλίσεις επιχειρήσεων

  Ανεξάρτητα από το που δραστηριοποιήστε ή το μέγεθος της επιχείρησής σας, η ασφάλισή της είναι η καλύτερη εξασφάλιση της επένδυσής σας. Νιώστε ασφαλείς να υλοποιήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια γνωρίζοντας ότι ο χρόνος και τα έξοδα που έχετε κάνει στην δημιουργία και στελέχωση της επιχείρησής σας, είναι διασφαλισμένα.

  Τα προγράμματα ασφάλισης, περιλαμβάνουν σχεδόν όλους τους απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν την επιχείρηση σας, καθώς και τις συνέπειές τους. Παρέχει τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου

Σημαντικές ασφαλιστικές καλύψεις...

που προστατεύουν την περιουσία σας από καταστροφικούς ή μη κινδύνους, ανταγωνιστικό κόστος, ξεκάθαρους όρους και εκπτώσεις για τα μέτρα προστασίας που έχετε πάρει για την επιχείρησή σας.

ασφάλιση γραφείου

Το πρόγραμμα ασφάλισης Γραφείων είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης.  Ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μεγάλο ή μικρό, ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο.

ασφάλιση ιατρείου

Σημαντικές ασφαλιστικές καλύψεις που προστατεύουν την περιουσία σας από καταστροφικούς ή μη κινδύνους.

ασφάλιση φαρμακείου

Το πρόγραμμα Ασφάλισης Φαρμακείων είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους απρόβλεπτους κινδύνους, που μπορεί να απειλήσουν την επιχείρηση καθώς και τις συνέπειές τους. Παρέχει τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου

ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ανεξάρτητα από τον τομέα δραστηριοποίησης ή το μέγεθος της επιχείρησής σας, η ασφάλισή της είναι η καλύτερη διασφάλιση της επένδυσής σας. Νιώστε ασφαλείς να υλοποιήσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους γνωρίζοντας ότι ό,τι έχετε αφιερώσει για τη δημιουργία και στελέχωση της επιχείρησής σας, είναι διασφαλισμένα.

ασφάλιση ενοικιαζόμενων δωματίων
ασφάλιση κλοπής μετρητών

Εξειδικευμένες ασφαλίσεις κλοπής μετρητών.

ασφάλιση σκάφους
ασφάλιση τεχνικών έργων

Η κάλυψη δίδεται κατά τη διάρκεια κατασκευής ενός έργου τόσο για τις ζημιές που τυχόν θα συμβούν στο ίδιο το έργο όσο και για απαιτήσεις τρίτων εξαιτίας σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών που τυχόν θα συμβούν εξαιτίας των εργασιών.

ασφάλιση τεχνικής βοήθειας

24ωρη Υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας (Emergency Service),  με σκοπό την άμεση επέμβαση ειδικευμένων τεχνικών στην επιχείρησή σας

ασφάλιση αστικής ευθύνης

Οι ασφαλίσεις αστικής ευθύνης καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρήσεων για τυχόν υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από παράληψη ή αμέλεια, προς τρίτους.

ομαδικές ασφαλίσεις

Οι πιο δυναμικές εταιρίες στον κόσμο αξιοποιούν το θεσμό της Ομαδικής Ασφάλισης Ανθρώπινου Δυναμικού και γίνεται επένδυση ανάπτυξης.

ασφάλιση μεταφορών
ασφάλεια φωτοβολταϊκών

Κάθε πράσινη επένδυση όπως είναι η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, είναι αναγκαίο να προστατεύεται από όλους τους πιθανούς κινδύνους που την απειλούν.

ασφάλεια ξενοδοχείων

Ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης, συνδυάζοντας καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης για την αντιμετώπιση κινδύνων που μπορεί να απειλήσουν το ξενοδοχείο σας.

ασφάλιση βιομηχανίας