Ασφαλίσεις Γραφείων

Σχεδιασμένα για να προστατεύουν την επιχείρησή σας

Το γραφείο σας είναι κάτι παραπάνω από τον χώρο όπου ασκείτε το επάγγελμά σας. Σας εξασφαλίζει μια άνετη καθημερινότητα. Είναι σημαντικό λοιπόν, ο χώρος αυτός να σας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.  Προστατέψτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

Προγράμματα Ασφάλισης Γραφείων

Σχεδιάστηκαν για  τη ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων.

Ασφαλίστε τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας, την απώλεια των κερδών σας σε περιπτώσεις διακοπής εργασιών, την ευθύνη σας έναντι τρίτων, τα εμπορεύματά σας, με καλύψεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων

Ανάλογα με την εταιρία, το πρόγραμμα και τις προαιρετικές καλύψεις που έχουν επιλεγεί, καλύπτουν:

Καλύπτονται υλικές ζημιές που προκαλούνται από πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, τρομοκρατικές ενέργειες, πτώση δέντρων, βραχυκύκλωμα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων – καθρεπτών κλπ.

Καλύπτονται σε περίπτωση κλοπή ή ληστείας το περιεχόμενο της επιχείρησης, ζημιε΄ς που προκλήθηκαν κατά τη διάρρηξη καθώς και κλοπή χρημάτων από χρηματοκιβώτιο ή κατά τη μεταφορά τους.

Καλύπτεται η γενική και εργοδοτική αστική ευθύνη.

Καλύπτεται η σωματική βλάβη του ασφαλισμένου, που προκλήθηκε από ληστεία.

Καταβάλλετε επίδομα απώλειας κερδών, σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησής σας από καλυπτόμενο κίνδυνο.

Δεν καλύπτονται προϋπάρχουσες ζημιές, σωληνώσεις πεπαλαιωμένες (ο μέσος όρος παλαιότητας είναι τα 25 χρόνια), κλοπή χωρίς ίχνη παραβίασης και ζημιές σε κτίρια εκτός αντισεισμικού κανονισμού.

ασφάλιση γραφείων